Sluit Logo We Coach

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwsjes binnen de wereld van corporate wellbeing. Een persartikel, een studie, foto's van een fitheidstest op locatie, een workshoptraject in beeld gebracht... noem maar op. Met WeCoach is er altijd leven in de brouwerij.

10/01/2024

Jong Voka Breakfast club

Op 9 januari 2024 hield de Jong Voka Breakfast club haar ontbijtmeeting rond het thema "Sports & wellbeing"

Met een gezonde honger en veel goesting trok WeCoach er dus op uit, om samen met een enthousiaste groep van ondernemers te luisteren naar en discussieren met 5 pitchers die elk een uniek verhaal brachten. Veel interactie en gefundeerde interventies.
Wat onthouden we hiervan? Er is veel dynamiek en knowhow onder de jonge Sports- en wellbeing ondernemers. En de breakfastclub is de ideale plaats om te netwerken. Zo hebben we binnenkort een overleg gepland met de stuwende krachten en zaakvoerders van Boshi. Wordt dus zeker nog vervolgd.

13/12/2023

Eindsprint 2023

Wie dacht dat het laatste kwart van het jaar rustig ging zijn bij WeCoach, komt bedrogen uit. Proefsportsessies bij LC Packaging en Chep, Health Screening 2.0 bij Testas en Chep. Feedback overleg met Sofidel, Online Energizers bij LC Packaging ...

Ondertussen verfijnen we ook de Health Screening follow up, de Wellbeing Navigator en de Lifestyle Screening. 2024 ...laat maar komen :-)

23/10/2023

Health Screening Follow Up

Ons paradepaardje krijgt een vervolg. De Health Screening 2.0 is ideaal qua 0-meting of evolutie-meting. Bovendien bevat dit lijvig rapport een aantal leefstijladviezen, op maat van iedere deelnemer.
Vandaag gaan we een stap verder in het personaliseren van leefstijladvies, op wetenschappelijke basis.

De Health Screening Follow Up : Toegepast en verfijnd leefstijladvies :

  • toegepast op de resultaten van de Health Screening 2.0 (of Lifestyle Screening)
  • op basis van jouw cognitieve gedragsstijl (wetenschappelijk onderbouwd)

Meer informatie
11/10/2023

Lifestyle Screening - Mental & Physical wellbeing

Onze nieuwste "Aanbod" uitbreiding reeds gespot? Met gepaste trots stellen we u de LIFESTYLE SCREENING voor.

Individueel leefstijladvies, op basis van wetenschap en technologie. Voor mensen die dieper willen graven in de leefstijlfactoren die mee aan de basis liggen van hun gezondheid. Ideaal als ...

Opvolgscreening van de Health Screening 2.0

Alternatief voor de Health Screening 2.0

Opvolgscreening van een medisch consult

Omdat investeren in de gezondheid van uw medewerkers, gelijk staat aan investeren in de gezondheid van uw bedrijf.

Meer informatie
01/10/2023

Partnership WeCoach - Bevoy

Graag zetten we via deze weg ons kersverse strategische partnership in de verf, met de firma Bevoy. Bevoy staat voor Best Version OF Yourself. De firma Bevoy heeft de meest complete welzijnsapplicatie ontwikkeld, waarbij deelnemers ECHT beloond worden voor actief, gezond gedrag. Voor alle toeters en bellen, verwijzen we u graag naar onze "Aanbod" pagina op deze website.

De reden van dit partnership heeft alles te maken met de vraag van onze klanten, om hen te kunnen begeleiden via één of meerdere gezondheidsprikkels, naar een volwaardig, geïntegreerd en holistisch geïnspireerd wellbeing beleid op maat.

WeCoach & Bevoy ... partners in corporate wellbeing

24/09/2023

Advocatenrun

Zondag 24 september was WeCoach - Corporate Wellbeing aanwezig op de "Advocatenrun", georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies, in de prachtige omgeving van het Afrikapaleis in Tervuren

"Dankzij sponsor Verzekeringen PRECURA Assurances kan u op de Advocatenrun deelnemen aan een gratis health screening van WeCoach - Corporate Wellbeing. Ontdek de toekomst van corporate wellbeing met deze Health Screening – ondersteund door baanbrekende, state-of-the-art technologie."

08/09/2023

Planet-Eco : Duurzaamheid, in al zijn facetten

Duurzaamheid is een vlag die vele ladingen dekt.

Planet-Eco installeert zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, gascondensatieketels en ventilatie in bestaande woningen en in nieuwbouwwoningen. Daarnaast hebben ze ook aandacht voor het zogenaamde interne duurzaamheidsverhaal, met aandacht voor de gezondheid en het well-being gevoel bij de eigen medewerkers.

Na de proefsportsessie, mochten de collega's nu ook aanschuiven voor de Health Screening 2.0

Alweer een schot in de roos.

07/09/2023

Your better way up

Health Screening 2.0 én Fitheidstesten bij Mateco in Kortrijk. Een kleine impressie van een méér dan geslaagde gezondheidsinterventie. Laat de herfst maar komen. Your better way up.

04/09/2023

Gemeente Lebbeke - Health Screening 2.0

De sportdienst van Lebbeke, organiseerde onder deskundige leiding van sportpromotor Jonathan Gerlo een Health Screening 2.0 voor gemeente personeel. Aan enthousasme en plezier geen gebrek. De follow up plannen zijn reeds gesmeed :-)

19/07/2023

zomertijd = creativi - TIJD

De zomermaanden zijn traditioneel ook de vakantiemaanden. Ook wij profiteren ervan om uitgebreid te genieten van zon, familie, vrienden, enz...
Dit betekent geenszins dat we lekker lui in ons bed blijven liggen. Vakantie zorgt er tevens voor dat we volop creatief kunnen zijn ... en verder kunnen bouwen aan de product portfolio van WeCoach, zodat we vanuit onze holistische visie onze klanten nog beter kunnen begeleiden, via op maat gemaakte diensten. En dat betekent ... nog meer inzetten op onze "ervaringstrajecten".


Meer informatie
20/06/2023

Uitbreiding WeCoach aanbod

In mei mogen dan alle vogels hun ei leggen. Bij WeCoach wachten we blijkbaar op juni. Niet minder dan 4 uitbreidingen van ons aanbod sieren onze website.

Op zoek naar een holistische aanpak? Zoek niet langer ...en check ons WeCoach aanbod.

De Health Teaser, de Executive Screening, de Wellbeing Navigator en de Keynote presentaties en Workshops.

Meer informatie
22/05/2023

TVH Parts - Health Screening 2.0

Na het succes van vorig jaar, mogen we ook in 2023 onze tenten opslaan voor enkele weken bij TVH Parts in Waregem. Deze Westvlaamse reus heeft een ware traditie van gezondheidsinitiatieven, en we voelen ons vereerd om ook dit jaar de rode loper uit te rollen voor al die enthousiaste TVH-ers.

De Health Screening 2.0 past perfect binnen het wellbeing beleid van TVH, en velen komen ondertussen voor de tweede keer terug voor hun jaarlijkse rapportage en toelichting. Het enthousiasme werkt aanstekelijk, wat een aanzuigeffect creëert op een aantal "nieuwelingen".

Ze zijn goed bezig ... bij TVH :-)

08/05/2023

Proefsportsessie bij EY in Diegem

"Building a better working world" is niet voor niets de leuze bij EY. Om de daad bij het woord te voeren, mocht onze coach Femke een proefsportsessie begeleiden voor de enthousiastelingen van EY. De grote vergaderruimte werd gerestyled tot sportruimte, matjes werden uitgerold, stokken uitgedeeld ... en het ergonomieluikje kon beginnen.

Mobiliteit, stabiliteit, de zeven fundamentele beweegpatronen, bewust ademen, een korte topic over gezonde voeding en mentale veerkracht , én ... boven alles ...veel plezier.

We kijken aluit naar een vervolg.

Meer informatie
28/04/2023

Proefsportsessie bij Planet-Eco

Onze coaches Femke en Joren mochten vorige vrijdag de "proefsportsessie" hosten bij Planet Eco in Ninove. Het sportieve jasje past perfect bij het duurzaamheidsverhaal van deze zonnepanelen- & warmtepompen leverancier. Met dank aan Glenn De Pauw, Bart Corryn en hun collega's voor het enthousiasme en de sfeer tijdens deze actieve sessie. En leuk was ook de verrassingsgast die u wellicht herkent op één van de foto's.
Dank ook aan Sportwerk, Sport Vlaanderen en de Vlaamse Overheid om deze laagdrempelige proefsportsessies mogelijk te maken voor zowel de kleine KMO, als de multinational.

Meer informatie
17/04/2023

B-Tonic en WeCoach versterken de samenwerking

Naast de Health Screening 2.0 zal nu ook het Healthy Lifestyle traject opgenomen worden in de product portfolio van B-Tonic. Werkgevers die hun gezondheidsbeleid verder vorm wensen te geven, op basis van een ervaringstraject rond gezonde voeding, vinden in het Healthy Lifestyle Traject, een unieke dienstverlening met bewezen en meetbare resultaten. Alles in lijn met onze WeCoach "meten is weten" strategie.

De continue suiker analyse is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het domein van gezonde voeding, zowel atleten, gezondheidsfanaten, maar ook mensen met het spreekwoordelijke kilootje teveel of met risico op diabetes en andere welvaartsaandoeningen.

Meer informatie
27/03/2023

Proefsportsessie Sofidel

In samenwerking met Sportwerk en Sport Vlaanderen, mocht WeCoach een "proefsportsessie" verzorgen op een wel heel bijzondere locatie, voor een wel heel bijzonder bedrijf. Cinema Plaza in Duffel was de place to be, en papierfabrikant Sofidel de gelukkige. In het kader van hun veiligheids- en ergonomiedag mochten onze coaches Femke en Joren het beste van zichzelf geven voor de méér dan 100 aanwezige collega's van Sofidel. En het moet gezegd, ook zij gaven het beste van zichzelf.

De volgende stap is de beweeg- en sport scan van Sport Vlaanderen.

22/02/2023

Welkom aan boord

Trompetgeschal :-)
Met veel plezier mogen we aankondigen dat het WeCoach team uitgebreid werd met opnieuw een pareltje. Joséphine Debruyne is zelfstandig diëtiste en in-house diëtiste bij BiometrIQ. Ze is dan ook perfect geplaatst om ons "Healthy Lifestyle Traject" rond gezonde voeding, te begeleiden.

Meer informatie
14/02/2023

Healthy Lifestyle Traject

Voor bedrijven die binnen hun wellbeing beleid actie wensen te ondernemen rond het thema GEZONDE VOEDING.

Een individueel 5 weken ervaringstraject, waarbij op visuele wijze duidelijk wordt wat de impact is van voeding, beweging en levensstijl op vlak van energie, vitaliteit, vermoeidheid, gewicht en méér. Via een discrete sensor op de bovenarm worden uw suikerwaarden gedurende 14 dagen continu geanalyseerd, met als doel een evenwichtiger voedingspatroon en een gezondere versie van zichzelf te bekomen.

  • Innovatieve en originele aanpak
  • Uniek concept
  • Bewezen en meetbare resultaten
Meer informatie
09/01/2023

WeCoach op bezoek bij Sport Vlaanderen

Op 9 januari mocht WeCoach haar dienstverlening komen toelichten op de hoofdzetel van Sport Vlaanderen in Brussel voor de consulenten Sportieve Werkplek van Sport Vlaanderen.
Een uitnodiging van Sport Vlaanderen, waar we uiteraard geen neen tegen konden zeggen ... want de consulenten staan in nauw contact met vele Vlaamse bedrijven, in het kader van de uitreiking van de felbegeerde trofee van Sportbedrijf 2022-2023.
Veel interesse was er voor de Health Screening 2.0, de online habit coaching programma's en toekomstige dienstverleningen.
Dank aan Sport Vlaanderen voor deze uitgelezen kans.

07/12/2022

Knap staaltje van samenwerking

Op 7 en 8 december mocht WeCoach, in samenwerking met Liantis, B-Tonic en Vitori de werknemers van DHL in Brussel trakteren op een heuse gezondheidsdoorlichting. Medische screening, leefstijlscreening (Health Screening 2.0) en fitheidstest stonden op het programma. Kwestie van de collega's van DHL even binnenstebuiten te keren :-)

De coördinatie lag bij B-Tonic. En het moet gezegd, een dikke proficiat voor het leggen van de logistieke puzzel. Een samenwerking die naar meer smaakt.

03/11/2022

Sportbedrijven, bedrijven sport

Sporten op de werkvloer? Hoe? Waar? Wanneer?
Dankzij een financieel duwtje vanuit de Vlaamse overheid (met dank aan minister Ben Weyts) werd op 25 oktober het officiële startschot gegeven van de campagne van Sportwerk : "Sportbedrijven, bedrijven sport", ondersteund door Sport Vlaanderen en een aantal professionele partners.
Voor het luttele bedrag van 200€ kan je als werkgever genieten van een proefsportsessie op jouw bedrijf ... de rest wordt bijgepast door de Vlaamse overheid. En heb je dan echt de smaak te pakken, kan je via diezelfde partners geïnformeerd worden over wat er nog allemaal mogelijk is binnen jouw bedrijf op vlak van gezonde leefstijl.
Ook WeCoach is blij mee de schouders te kunnen zetten onder dit mooie project. Kom meer te weten via deze link:

14/10/2022

Recharge congres 20 oktober in Kortrijk

Op donderdag 20 oktober is WeCoach van de partij op het Recharge congres in Kortrijk Xpo. Kom ons bezoeken en neem GRATIS deel aan de HealthScreening 2.0

Het congres heeft de ambitie om een dynamisch en energiek congres te zijn voor CEO’s, HR-managers en preventieadviseurs. Het draait volledig rond gezonde en mentaal weerbare medewerkers, het vermijden van absenteïsme, stress en burn-out en het winnen van extra motivatiekracht, in het voordeel van iedereen.

Er zijn zowel luister- ,als doe sessies. En uiteraard de mogelijkheid tot netwerken.

20/09/2022

Inhaaldag Health Screening 2.0 bij Milliken Textiles in Gent

Vanwege het grote succes, mocht WeCoach een inhaaldag van de Health Screening 2.0 organiseren bij Milliken Textiles in Gent. Allerhande gezondheidsparameters werden in kaart gebracht, gekoppeld aan zinvol Health & Lifestyle advies op maat, bij de bedienden en arbeiders van Milliken.

04/07/2022

Testimonial van Jeffrey Ghequiere, Health & Safety manager - Milliken Textiles

Afgelopen maand hebben we het team van WeCoach over de vloer gehad om de Health Screening 2.0 uit te rollen voor alle Milliken werknemers.

Ondanks onze zeer diverse populatie, heeft het team van WeCoach gezorgd voor een mooie spreiding en een puike planning zodat we iedereen binnen 1 week de tijd de kans konden geven om gescreend te worden (inclusief anderstaligen en shift/nachtmedewerkers!). Voor ons was dit een eerste mooie stap om het welzijn van onze werknemers te verbeteren. WeCoach voorziet zelf acties en tools om verder aan de slag te gaan, maar laat alle vrijheid aan het bedrijf om hun eigen actieplannen en doelstellingen te ontwikkelen.

Meer informatie
17/06/2022

Testimonial van Emilia Szwatro, vitality Officer - Napoleon Sports & Casino

In samenwerking met We Coach kregen onze Napoleon Sports & Casino medewerkers de Online Habit Coaching aangeboden en de plaatsen waren in een mum van tijd volzet.

Dankzij het Online Habit Coaching traject hebben we nieuwe inzichten gekregen op vlak van voeding, beweging, slapen en veel meer. Met de informatie uit de applicatie en door de kleine acties en opgaves erin hebben we een opbouwende Habit Coaching ervaren. Een challenge kon natuurlijk ook niet ontbreken om elkaar uit te dagen!

Meer informatie
10/05/2022

De jungle V/H recht

Een korte flashback naar het congres van vrijdag 29 april 2022 : "De Jungle V/H Recht" in het Elisabeth Center Antwerpen, waarbij WeCoach de "Health Screening 2.0" mocht demonstreren voor een groot en enthousiast publiek. Met dank aan verzekeringen Precura , en in het bijzonder aan Nico Lodewijks, Deen Ovart, Filip Ringoot en Géraldine Jacobs. En natuurlijk ook aan Dirk Chabot, algemeen directeur van de Orde van de Vlaamse Balie én organisator van dit mooie event én ... gelegenheidsmodel :-)
Ook nadien mochten we menig jurist welkom heten op het toelichtings webinar.
Omdat gezonde leefstijl en preventie hand in hand gaan.

15/04/2022

Eerste week Health Screening 2.0 bij TVH Parts ... een impressie

Deze week mocht WeCoach neerstrijken bij TVH Parts in Waregem. Onder massale belangstelling is de eerste week van de Health Screening 2.0 van start gegaan. Het nieuws heeft zich als een lopend vuurtje verspreid en in een minimum van tijd heeft onze online agenda zich gevuld, in die mate dat we extra screeningsdagen hebben ingepland.
Na 2 jaar corona afwezigheid doet het ons plezier dezelfde dynamiek en enthousiasme terug te vinden..zoals we het voorheen mochten ervaren. Gezondheid, welbeing, sportiviteit, vitaliteit en samenhorigheid horen dan ook tot het collectieve DNA van TVH.
We gaan er iets moois van maken.

16/03/2022

Succesvol Online Habit Coaching traject bij Fros Multisport Vlaanderen

Eigen lof stinkt. Toch kunnen we't niet nalaten om volgende testimonial van Silke Veeckman van Fros Multisport Vlaanderen hier integraal weer te geven. De aanleiding was een Online Habit Coaching traject bij onze partner: Fros Multisport Vlaanderen. Het resultaat leest als een succesroman :-)

Meer informatie
04/02/2022

Een zaadje is geplant : Fros en WeCoach kennismakingsactie

De kantoren van Fros - multisport Vlaanderen in Gent en Berchem zagen er deze week net ietsje anders uit. Met veel plezier mochten we medewerkers van Fros, Sport Vlaanderen én de bedrijfswereld ontvangen voor een GRATIS Health Screening 2.0

Via de uitgebreide individuele rapportage en adviezen konden de deelnemers zelf ontdekken hoe het met hun Health & Lifestyle gesteld is. Tientallen parameters werden onder de loupe genomen en praktisch vertaald en bruikbare beweeg-, voeding- en mentale veerkracht adviezen.

Meer informatie
14/01/2022

Strategisch partnership : 1 + 1 = 3

Fros Multisport Vlaanderen

Met veel trots stellen wij als WeCoach onze nieuwe partner voor: Fros - Multisport Vlaanderen
Fros is dé grote multisport federatie in Vlaanderen, met meer dan 40 jaar ervaring in sportbeleving en -organisatie … waar sporters, teams, sportclubs én bedrijven zich helemaal thuis voelen in hun sport.
Specifiek voor bedrijven zijn er de bedrijfssportcompetities, events en teambuildings in binnen- en buitenland én … de beweeg- en sportmogelijkheden op het werk … zowel op de werkvloer als voor thuiswerkers.

Elkaar versterken en samen een grotere impact kunnen creëren binnen bedrijven, dat is alvast ons doel. Om onze samenwerking te vieren hebben wij dan ook een unieke voorjaarsactie opgezet!

Meer informatie
24/12/2021

surprise, surprise

Onze homepage gezien? Scroll omlaag naar de "getuigenissen". Fros - multisport Vlaanderen ?
Hou deze nieuwsrubriek in het oog. Ook in de wintermaanden heeft WeCoach niet stil gezeten. Vanaf januari 2022 geven we meer tekst en uitleg. Wees maar zeker dat 2022 zich mooi aankondigt, ondanks alle covid pessimisme. "Optimism is a moral duty" ... zo denken we er bij WeCoach over. Benieuwd? Wait and see :-)

02/12/2021

Bent u ook bewegingsanalfabeet?

Lang stil zitten is schadelijk voor uw gezondheid

Sport u regelmatig? Prima. Toch loopt u mogelijks een verhoogd gezondheidsrisico indien u, net zoals de gemiddelde Vlaming meer dan 8 uren per dag zittend doorbrengt.

Sedentair gedrag betekent niet noodzakelijk te weinig lichaamsbeweging: ‘sedentair’ en ‘fysiek inactief’ zijn geen synoniemen. Het verwijst eerder naar lang onafgebroken zitten of liggen met laag energieverbruik als dagelijkse leefstijl, terwijl ‘fysieke inactiviteit’ verwijst naar te weinig lichaams beweging of het niet behalen van de gezondheidsaanbeveling voor beweging .

Meer informatie
13/11/2021

WeCoach "on tour" - Recharge congres Kortrijk

Meten is weten. Tijdens het Recharge congres in Kortrijk op 9/11 konden we heel wat HR managers laten kennis maken met de uitgebreide "healthscreening + advies op maat" van onze corporate Health Screening 2.0 dienstverlening.
Voor ons was het ook een heel aangename manier om te vernemen wat er allemaal leeft in de bedrijfswereld. Het sterkt ons in de overtuiging dat we met deze dienstverlening een meerwaarde kunnen betekenen voor het corporate wellbeing beleid van heel wat bedrijven.

We gaan ervoor !

27/10/2021

HR-congres : RECHARGE

Investeren in de gezondheid van uw medewerkers = investeren in de gezondheid van uw bedrijf.
Het belang van corporate wellbeing kan niet meer genegeerd worden.
WeCoach ondersteunt bedrijven in hun corporate wellbeing beleid. Onze dienstverlening is gebaseerd op de "healthscreening 2.0" dienstverlening. Want meten is weten.
We vertellen er u graag meer over op het HR congres RECHARGE op 9 november in Kortrijk XPO. Alvast tot dan.

10/10/2021

Op 11 oktober gaan we met z’n allen om 10 uur 10 minuten rechtstaan

Doe jij ook mee? Met deze oproep willen we iedereen met een zittend beroep vragen om op 11 oktober om 10 uur collectief 10 minuten te "wisselwerken". Dat betekent: het zitten 10 minuten onderbreken, en in plaats daarvan rechtstaan of bewegen. Je kan meedoen op kantoor, maar zeker ook thuis tijdens het telewerken.Meer informatie
30/09/2021

Rugpijn en arbeidsverzuim ... een pijnlijke combinatie

"Rug- en spierpijn" pronken bovenaan het weinig benijdenswaardige lijstje van meest voorkomende klachten bij volwassenen in Europa.
+/- 80% van de bedrijfspopulatie heeft vroeg of laat last van rugpijn. Bij meer dan de helft is het een regelmatig terugkerend of blijvend probleem. Rugpijn vormt dan ook een belangrijke oorzaak van kort-, midellang- tot lang werkverzuim. Deze klachten hebben dan ook een nefaste impact op het bedrijfsbudget.

Meer informatie
21/09/2021

Campagne: Sportbedrijven bedrijven sport

Vanzelfsprekend was WeCoach - Corporate Wellbeing van de partij tijdens de lancering van de campagne "Sportbedrijven bedrijven sport", in onze gezamenlijke betrachting het "corporate wellbeing beleid" binnen onze Vlaamse bedrijven een extra boost te geven.
Knap initiatief. Met dank aan de organisatoren Fros Multisport Vlaanderen, Sport Vlaanderen, UNIZO, NSZ - Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, VDAB, Voka-Vlaams netwerk van ondernemingen en Verso. En natuurlijk ook aan minister van sport: Ben Weyts voor de warme oproep, de bevlogen speech en de participatie tijdens de actieve workout.

13/09/2021

Expert Training - Health Screening 2.0

Meten is weten. Tijdens de expert training van Katja Rubens kwamen we duizend en één zaken te weet over de mogelijkheden van ons nieuwste technologische pareltje. Uitspraken zoals "een héééél slimme machine" of "amai, dat toestel kent mij beter dan ikzelf".

Enfin...de lat ligt hoog. En we gaan vol voor deze innovatieve dienstverlening. En WeCoach is er klaar voor.

Meer informatie
31/08/2021

Stress is ok !

LinkedIn artikel

Stress is ok ! Een oneliner die kan tellen, in een decennium waarbij de verzuimpercentages de pan uit swingen, vanwege het aangroeiende cijfer van werknemers en werkgevers die voor korte-, maar vaker ook voor langere perioden de handdoek in de ring moeten gooien. Collega's die ... uitgeteld, opgebrand, uitgeblust zijn, vormen al lang geen uitzondering meer op de werkvloer. Burn-outs en depressies zijn de meest herkenbare vormen van onze op hol geslagen prestatiemaatschappij. De gevolgen van de "ratrace" laten zich voelen: Immens menselijk leed voor de betrokkenen en de naaste omgeving enerzijds ... en de kostprijs vanwege de bedrijfseconomische impact anderzijds. Want absenteïsme heeft een hoge kostprijs.

22/08/2021

Health Screening 2.0 : Introductie

LinkedIn promo artikel

De toekomst van corporate wellbeing start ... vandaag!
WeCoach beschikt over innovatieve, state-of-the-art technologie die het mogelijk maakt om op geavanceerde wijze een uitgebreide in-company health screening te organiseren van uw medewerkers, collega's en klanten ... én dit rechtstreeks te koppelen aan gefundeerde, op maat gemaakte health & lifestyle rapportage en adviezen.
En dit alles ... in een minimum van tijd ... én met optionele firma rapportage.

27/04/2021

WeCoach Health

Onze eigen WeCoach branded app is een feit en krijgt de toepasselijke naam : WeCoach Health

Vanaf nu kunnen de Online Health Programs gevolgd worden via deze app.

Meer informatie
09/04/2021

Ontwerp nieuwe banner

Een nieuw concept. Daar hoort een nieuwe banner bij. Stijlvol ontwerp en frisse kleuren.

08/04/2021

Vernieuwde website

Niet zozeer de "look and feel" van onze website is gewijzigd, maar wel het volledige aanbod.
WeCoach is er volledig klaar voor.

Meer informatie
26/03/2021

The making of ...

Achter de schermen werken we vlijtig verder aan onze vernieuwde dienstverlening. Daar hoort uiteraard een opvallende mediacampagne bij.

Benieuwd? We lichten hier alvast een tipje van de sluier op :-)

Meer informatie
01/03/2020

Please stand up and move

Omdat een sedentaire levensstijl een stille killer is en men niet voor niets zegt dat stilzitten het nieuwe roken is, lanceert de Belgische cardiologische Liga de "stand up and move" campagne tussen 20 april en 30 april.

http://liguecardioliga.be/pleasestandup-2020_nl/

Meer informatie
21/02/2020

WeCoach en Howest brengen je bedrijf in beweging met de hulp van technologie

Ook op het vlak van beweging doet de digitale transformatie zijn intrede onder de vorm van allerlei games waarbij beweging en spel gecombineerd worden in zogenaamde exergames.

Tijdens deze workshop laten we de werknemers kennismaken met een aantal exergames en tonen we aan dat beweging en fun hand in hand kunnen gaan.

Test je reactiesnelheid met de fitlights en de smartgoals, loods je racewagen al springend door een bochtig parcours, houd je hartslag onder controle tijdens het pulse spel, train je buikspieren terwijl je eendjes vist of bokst tegen een robot in een virtuele wereld.

Neem deel en ervaar zelf hoe gamification en beleving als stimulans worden ingezet voor beweging.

01/02/2020

Tournée Minérale

Februari zonder alcohol

Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij.

Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten: voor velen maakt het deel uit van de dagelijkse routine. In 2013 dronk 82% van de Belgen alcohol, ook al brengt dat nogal wat risico’s met zich mee. Het beïnvloedt je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het heeft ook impact op je veiligheid en op je gedrag.

Meer informatie
10/01/2020

Wat kan u doen om de negatieve effecten van te veel zitten te vermijden?

Een half uurtje per dag matig intensief bewegen, volstaat bij lange na niet, indien u één tot twee uren per dag TV kijkt.

Meer informatie
09/01/2020

"Mentale veerkracht workshoptraject"

Stress, burn-out, bore-out.
We kunnen er niet meer omheen.

In dit workshoptraject worden via verschillende interactieve groepssessies, gevolgd door individuele online follow up, verschillende thema's besproken en aangepakt.

Gedragsverandering is het resultaat van opeenvolgende prikkels van verschillende aard en intensiteit. Vandaar wordt er in onze WeCoach workshoptrajecten bewust gekozen voor de combinatie van interactieve groepssessies en gepersonaliseerde en individuele follow up, met extra opdrachten en prikkels.

Meer informatie
02/12/2019

WeCoach en Mensura, partners in Corporate Wellbeing

Mensura is als externe dienst voor preventie en bescherming op het werk al jarenlang een vaste waarde in België. "Mensura inspireert en helpt u om samen uw medewerkers beter, langer en gezonder inzetbaar te houden".

Laat dit nu net ook de kerntaak van WeCoach zijn...het promoten van een actieve, gezonde leefstijl.

Een strategisch partnership ligt dan ook voor de hand. Mensura en WeCoach ... partners in Corporate Wellbeing.

25/10/2019

Nivelles-Nijvel ... tests de condition physique-fitheidstesten

Sfeer, warme mensen, toffe ambiance... En zo kunnen we nog even doorgaan. Maar vooral energieke werknemers met beweeggoesting. Houden zo TVH Nijvel-Nivelles

18/10/2019

De beweegkriebels breiden uit

Na de sites van Waregem en Gullegem, kwamen de TVH medewerkers van Antwerpen en Londerzeel aan de beurt voor hun rondje "fitheidstesten". Het is duidelijk dat bewegen en sporten aanstekelijk werkt bij de grote TVH familie.

11/06/2019

Altijd leuk ... lovende woorden van toffe klanten ;-)

"De fitheidstesten bij TVH waren in een mum van tijd volzet. De collega’s die benieuwd waren hoe het met hun conditie gesteld was, kozen voor testformule één. Collega’s die al vaak en intensief sportten, kozen voor de tweede testformule. Dankzij deze aanpak, kreeg iedereen professioneel advies op maat.

We kregen heel veel diverse maar steeds positieve reacties van collega’s gaande van ‘dit is een echte reality check,’ tot ‘ik was erg blij te horen dat ook wandelen een hele goede vorm van bewegen is’, tot ‘de feedback die ik kreeg ging niet enkel over het trainen zelf maar ook over voeding en leefstijl’…

We kijken alvast uit naar de fitheidstesten van volgend jaar!"

17/05/2019

Wees creatief in uw Corporate Wellbeing beleid. Laat uw medewerkers en collega's inspireren, enthousiasmeren en motiveren door de professionals van WeCoach

Want ... zoals we het vaak in commercials horen ... "u bent het waard !"

28/04/2019

Sport Vlaanderen wil dat de overheid recreatieve lopers verplicht om een inspanningstest af te leggen, voor ze aan wedstrijden deelnemen.

"Te veel mensen komen slecht voorbereid aan de start"

Meer informatie
18/04/2019

TVH Fitheidstesten

Drie weken kamperen we in Waregem en Gullegem bij de sympathieke medewerkers van TVH.
Iedereen zet zijn beste beentje voor.
Het enthousiasme is groot.

Proficiat TVH.

Meer informatie
17/04/2019

Ze zijn er ... onze nieuwe banners

Fit en vitaal ... daar gaan we samen voor!
Langer werken en leefbaar werk, géén evidente combinatie in tijden van toenemende stress.

Herkenbaar?

Meer informatie
02/04/2019

Online reserveringskalender

De nieuwe WeCoach online agenda getest en goedbevonden.
Vanaf nu kan er online ingeschreven worden voor de fitheidstesten en workshoptrajecten.
Handig, intuitief en in een modern kleedje.

07/02/2019

We zijn bijna online...

Met de zeer welgekomen hulp van Exsited, zijn we erin geslaagd om een professionele "look" neer te zetten. Het resultaat is een fris ogende, stijlvolle, kwalitatieve site waar we o zo trots op zijn.

Meer informatie
23/10/2018

AVIOFIT

Fitheidstesten bij Avio in Hasselt. Onder het motto AVIOFIT stond er een dagje fitheidstesten op het programma.

Meer informatie
20/10/2018

The making of our new website...

Spannend ! Er komt heel wat kijken bij het bouwen van een nieuwe website. Met heel wat "trial and error", maar vooral met veel fun zijn we de uitdaging aangegaan.

Meer informatie