Sluit Logo We Coach

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwsjes binnen de wereld van corporate wellbeing. Een persartikel, een studie, foto's van een fitheidstest op locatie, een workshoptraject in beeld gebracht... noem maar op. Met WeCoach is er altijd leven in de brouwerij.

31/08/2021

Stress is ok !

LinkedIn artikel

Stress is ok ! Een oneliner die kan tellen, in een decennium waarbij de verzuimpercentages de pan uit swingen, vanwege het aangroeiende cijfer van werknemers en werkgevers die voor korte-, maar vaker ook voor langere perioden de handdoek in de ring moeten gooien. Collega's die ... uitgeteld, opgebrand, uitgeblust zijn, vormen al lang geen uitzondering meer op de werkvloer. Burn-outs en depressies zijn de meest herkenbare vormen van onze op hol geslagen prestatiemaatschappij. De gevolgen van de "ratrace" laten zich voelen: Immens menselijk leed voor de betrokkenen en de naaste omgeving enerzijds ... en de kostprijs vanwege de bedrijfseconomische impact anderzijds. Want absenteïsme heeft een hoge kostprijs.

22/08/2021

Health Screening 2.0 : Introductie

LinkedIn promo artikel

De toekomst van corporate wellbeing start ... vandaag!
WeCoach beschikt over innovatieve, state-of-the-art technologie die het mogelijk maakt om op geavanceerde wijze een uitgebreide in-company health screening te organiseren van uw medewerkers, collega's en klanten ... én dit rechtstreeks te koppelen aan gefundeerde, op maat gemaakte health & lifestyle rapportage en adviezen.
En dit alles ... in een minimum van tijd ... én met optionele firma rapportage.