Sluit Logo We Coach
Terug naar nieuws

Uitbreiding WeCoach aanbod

De Health Teaser, of afgekort "Teaser" is een laagdrempelige manier om "gezond bewegen" te introduceren in uw bedrijf. Geen zwetende, uitputtende sportsessie, maar een leuke combi van praktijk en theorie, in een ergonomisch jasje.
De Executive Screening neemt ons mee in de wondere genetische wereld van het DNA. Veel leefstijl gerelateerde zaken zijn verweven met ons genetisch profiel. Het zou dan ook zonde zijn om in onze leefstijlaanpassingen geen rekening te houden met wat genetisch voorbeschikt is of juist niet.
De Wellbeing Navigator is een nieuw type van dienstverlening, die in een ideale wereld, de Health Screening 2.0 kan vooraf gaan, of ...erop kan volgen. Ideaal als 0-meting of evolutiemeting. In het subjectieve rapportagegedeelte krijgt de deelnemer een beeld geschetst over de eigen wellbeing perceptie, over het eigen gevoel van gezondheid. Het objectieve gedeelte van het rapport geeft de deelnemer meer inzicht in de eigen individuele gedragsstijl, waardoor leefstijl doelstellingen en strategieën meer kans maken op succes. In een facultatieve keynote kan worden ingegaan op de hindernissen en het omzeilen van hindernissen, op weg naar die felbegeerde actieve, gezonde leefstijl. 
Tot slot een niet limitatieve lijst van keynote presentaties & workshops, waarbij beroep wordt gedaan op zowel interne, als externe expertise.

Onze WeCoach rugzak raakt aardig gevuld.

Delen op