Sluit Logo We Coach
Terug naar aanbod

Balanced Lifestyle Traject

Het corporate Balanced Lifestyle Traject ligt in het verlengde van de Lifestyle Screening. Mental & physical wellbeing, based on science and technology. Individueel leefstijladvies, gecombineerd met dynamische groepssessies...op basis van onze WeCoach "meten is weten" strategie.

Voor bedrijven die echt werk willen maken van stressmanagement en niet blind willen navigeren. Maak komaf met stress, burn-out, depressie, energiedip, vermoeidheid, absenteïsme, presenteïsme, slaapproblemen binnen uw bedrijf.

Het succes van dit 4-weken ervaringstraject, ligt in de combinatie van het gebruik van gouden-standaard-technologie, real-time data van lichaamseigen biomarkers, groepssessies, coaching én rapportage.
Ervaar zelf wat werkt voor jou en wat niet !

Stress, herstel, energiebalans, slaap en beweging via eenvoudige en duidelijke weergave van tal van scores, grafieken en feed-back.
Zelf aan het stuur van je eigen gezondheid, zelf in controle. Graaf dieper in je eigen wellbeing gevoel en gezondheid. Verwerf inzicht en ambieer haalbare doelstellingen.

 

Delen op